australien

               
 
               
 
               
 
          

120617

miracle of love

 

Tidblom


Sandin's - Porträtt

 

Sandin's - Vigsel

 

Vals på Brännö brygga.Högskolan för fotografi

Kvart i nio imorse checkade jag in på Högskolan för fotografi.
 
Förjävla bra eller för bra för att vara sant? Skillnaden är inte hårfin precis, ändå är det svårt att yttra ett avgörande. Jag har erfarit käftsmällen av att ta ut segern i förskott för många gånger för att se mina framsteg som självförverkligande. Jag har också fått lära mig den hårda vägen att livet inte serverar identitetsutveckling på ett silverfat. Därför är lyckan ångestframkallande för mig. Men jag kommer nog över det, så fort jag lär mig att inte överanalysera allt så förbannat mycket.

Imorgons

Sista dagen på vårterminen, första dagen på sommarterminen. En förmiddag med introduktion till fotokursen följt utav en eftermiddag med muntlig tenta i litteraturkursen.
 
Jag är alltså tillbaka i Göteborg igen efter min vistelse i lilla hemstaden. Diskussionspromenader med storebror har öppnat upp för nya perspektiv och sätt att se på tillvaron. "Det handlar inte om hur man har det utan om hur man tar det" satte punkt för den här gången. Kan tyckas låta mer klyschigt än klokt men jag tror på att man gör sig själv en tjänst när man tar situationer för vad de är. Och människor likaså. Det hjälper varken en själv eller någon annan att snöa in sig på allt och alla man vill förändra till det bättre snarare än att förhålla sig till det på ett bättre sätt.

Ni vet den där känslan av att man kunde gjort mer, men inte gjorde det? Det dåliga samvetet som kryper under skinnet på en för att man tar sig själv i första hand? Det är det detta handlar om. Och jag är så inihelvetes trött på det. Både att själv ha det och att höra om andra som har det.

Lyckan som infinner sig när fröken Sjöstrand mottager ett antagningsbesked från Högskolan för fotografi.

| Foto Frida Linderoth | Modell/retusch Louise Sjöstrand |

Plötsligt ser den kommande sommaren helt annorlunda ut mot vad den tycktes göra igår. Mediekommunikationen blir inställd och en hel del beskärningar får göras angående mina reseplaner. Snabba vändningar med foto i absoluta förstahand, jovisst! För jag är antagen till sommarkursen Digitalfotografi 15hp! Sån jävla lycka, ren och skär. Så det blir en sommar i Göteborg med 8-16/måndagtillfredag-rutin, fast på ett nytt sätt. Helt OK!

Malaga - Alicante - Valencia - Barcelona